Home
Informatie
Agenda
Lidmaatschap
Ledenvoordeel
Foto's
Film
Sponsoren
Bestuur
Wist u dat?
Contact
Gastenboek
Links
we zoeken
PrivacyStatement

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij zijn DRINGEND op zoek naar een nieuwe locatie voor onze club en voor onze oefenruimte (bij voorkeur naast elkaar) . Op dit moment verwijlen wij nog op de Vijftien Morgen 4. Maar de oude Ritmeester-Sigarenfabriek wordt omgebouwd tot het "Ritmeesterkwartier" waarbij op onze huidige locatie o.a. woningen worden gebouwd.  We hadden niet verwacht dat dit zo snel moest gebeuren maar zodra de vergunningen binnen zijn zullen zij beginnen met de sloopwerkzaamheden. Dan moeten wij de locatie binnen één maand hebben verlaten en we hebben nog geen nieuwe ruimte gevonden. Wie o wie kan ons helpen aan een andere (betaalbare) ruimte.  

 

-------------------------------------------------------------------------

Door diverse tegenslagen kunnen wij nog wat financiële steun gebruiken. Vooral omdat wij nu alweer moeten gaan verhuizen en al onze reserves hebben opgebruikt voor onze huidige club- en oefenruimte.

 

--------------------------------------------------------------------------

We kunnen nog op steeds vrijwilligers gebruiken die onze toertochten (±15 km) één of meerdere keren per jaar op donderdag middag (april t/m oktober) op de fiets willen begeleiden en bereid zijn om ook als verkeersregelaar te willen fungeren na een korte cursus (via internet).

 

--------------------------------------------------------------------------

Wij zijn nog steeds op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen op de woensdag middag. Dan is onze ledenmiddag en graag zouden we iemand willen hebben die onze leden van koffie en/of thee gaat verzorgen, indien nodig wil ondersteunen bij binnenkomst (jassen e.d.) en evt. wil inspringen als iemand te kort  is bij een spelletje.

Verder kunnen wij nog een helpende hand gebruiken bij de Bingo op de 1e zaterdag van de maand. Het gaat hierbij om koffie/thee schenken, prijsjes uitreiken bij de Bingo en ook bij de verloting. Al onze leden zijn slecht ter been en hebben daarom iemand nodig die voor hun het plankje laat controleren en het prijsje ophaalt. Als u graag zelf mee wilt spelen mag dat natuurlijk ook altijd.

 

--------------------------------------------------------------------------

Ook kunnen wij nog steeds iemand gebruiken die ons helpt op de maandag- of woensdagochtend onze clubruimte schoon te maken. Wij hebben op dit moment wel iemand maar we zouden graag iemand erbij willen hebben die kan invallen bij ziekte of vakantie. Eventueel kan ook afwisselend worden gewerkt. Onze clubruimte is niet erg groot en natuurlijk mag u vrijblijvend eerst een keertje komen kijken.

 


Copyright Amira Design 2006.    All rights reserved.                                 Webmaster: Peter van de Rovaart